13 de maig del 2009

Com és la Rut?

Filla única d’Aureli i Gertrudis. Ningú no ha pogut evitar que hagi heretat, de la seva mare, una desconfiança global cap al seu pare. Quan es van separar, ella tenia divuit anys i la separació, malgrat la seva edat, la va afectar. Sempre ha considerat que el pare va ser el culpable de la situació i no li ho ha perdonat.

La Rut va fer estudis d’FP; com que és una noia amb empenta, de seguida va veure l’oportunitat d’independitzar-se: actualment treballa en una enorme botiga de joguines, on passa moltes hores sola. Darrerament, el pare, que fa esforços per salvar distàncies, li ha promès que li passarà la propietat d’un terreny. Però ella no en fa gaire cas, perquè el pare, ja se sap...

La Rut, tot i els seus 22 anys, està avesada a espavilar-se i no li fa por viure sola. Ara comença a fixar-se en un noi, en Guifré, una mica més gran que ella. En Guifré és del mateix poble, però feia més de deu anys que vivia als Estats Units. Després de provar-hi sort com a actor ha tornat a les seves arrels. Tot i que són del mateix poble, no s’havien conegut mai, perquè ella era molt jove quan ell en va marxar. D’en Guifré, l’atreu el caràcter independent, qualitat que comparteixen, i potser les ganes de sortir del poble i aconseguir una vida millor, diferent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada