18 de juny del 2009

El càsting s'acaba!

VOLEM DONAR LES GRÀCIES A TOTES LES ACTRIUS QUE US HEU PRESENTAT AL CASTING I TAMBÉ A TOTS AQUELLS QUE HEU VOTAT PER ELLES.

JA EM TANCAT LA CONVOCATORIA PERÒ PODEU SEGUIR VOTANT PER LES VOSTRA CANDIDATA FAVORITA. TENIU FINS EL DIVENDRES 19 DE JUNY.

LA PROPERA SETMANA DONAREM A CONÈIXER ELS NOMS DE LES ACTRIUS SELECCIONADES PER PASSAR A LA SEGÜENT FASE: UN CÀSTING AMB ELS MEMBRES DE L'EQUIP DE LA PEL·LÍCULA DEL QUAL SORTIRÀ L'ACTRIU QUE REPRESENTARÀ EL PAPER DE LA RUT.

MOLTES GRÀCIES PER PARTICIPAR!
El Provador de Coses

4 comentaris:

  1. Hola gent, quan se sabrà alguna cosa? Estem ansiosos!

    Merci!

    ResponElimina
  2. Aquest és un missatge adreçat a totes les actrius que us heu presentat al càsting amb totes les ganes i la il·lusió per fer-ho el millor possible. En teoria, la setmana passada havia de sortir el llistat amb les 10 actrius seleccionades per un càsting presencial. Doncs bé, he sabut que una de les actrius que s'ha presentat al càsting online és la filla del protagonista, i que fa una setmana i mitja li van fer un càsting presencial, és a dir, abans de que es fessin públics els noms de les 10 actrius i abans de que es tanquessin les votacions. Ja sabem que aquest món funciona així, per coneixences i per "endolls", però no deixa de ser frustrant per tots aquells que ens esforcem al màxim. Des d'aquí volia fer aquesta "queixa pública", si en voleu dir així, per donar a conèixer aquest fet. Sí, el món és injust, però no per això hem de callar i abaixar el cap. Crec que no és una causa perduda lluitar perquè els bons triomfin, no pas perquè ho facin els familiars/amics/coneguts de.

    ResponElimina
  3. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. Però el llistat amb les 10 actrius seleccionades se suposa que s'ha de publicar no? Jo crec que es tracta d'un simple retràs...

    ResponElimina