13 de maig del 2009





BUSQUEM A LA RUT MERCADER!





¿Qui és la Rut Mercader?


Encara no ho sabem.


L'estem buscant i potser tú ens pots ajudar a localitzar-la.


Estem preparant un càsting online per trobar el personatge de la Rut per a la pel·lícula "El provador de coses" d'Oriol Ferrer.



Les actrius interessades en optar al paper hauran d'enviar un vídeo, PARLAT EN CATALÀ, que contingui un minut de presentació, la seqüència 17 i la seqüència 82 que s’adjunten amb aquesta convocatòria junt amb la descripció del personatge.



És MOLT IMPORTANT que els vídeos respectin els timmings. La presentació no pot durar més d'un minut, mentre que els altres dos vídeos s'han d'adaptar a les pautes que marquen cadascuna de les seqüències. Aquells que superin el minut de presentació no seran tinguts en compte.



Els vídeos s’hauran d’enviar a soclarut@elprovadordecoses.com i seran publicats al blog i al nostre canal de YouTube i PODRAN SER VOTATS PELS USUARIS. Per a que les votacions siguin vàlides s'han d'efectuar al blog, no a YouTube.



Qui decidirà qui serà l'actriu elegida?Oriol Ferrer, director de la pel·lícula i Joan Castells, el director de càsting, seleccionaran els vídeos de les 10 millors candidates entre tots els vídeos que es presentin. Les seleccionades passaran un càsting més exhaustiu del qual sortirà l'actriu que interpretarà el paper de Rut Mercader.



Sens dubte les votacions dels usuaris seran tingudes molt en compte. L'actriu més votada tindrà garantit un paper a la pel·lícula.



IMPORTANT: LES CANDIDATES TENEN FINS EL DIA 31 DE MAIG PER ENVIAR ELS SEUS VÍDEOS.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada